Excel training.

Excel kan op verschillende niveaus worden ingezet, dat wil zeggen dat een onervaren gebruiker er al snel eenvoudige modellen mee kan bouwen, maar dat er ook complexe toepassingen mee kunnen worden geprogrammeerd. Het gebruik van Excel is niet moeilijk en dat is juist de kracht van het pakket. Toch komen veel gebruikers niet verder dan een simpel rekenmodel met wat verwijzingen en een enkele eenvoudige functie, terwijl er zoveel meer mogelijk en bruikbaar is.

Het is natuurlijk niet nodig dat al uw medewerkers in staat zijn om complexe draaitabellen te maken, maar voor een assistent-controller kan een draaitabel een geweldig hulpmiddel vormen bij de financiële analyse. Het gaat er dus om dat medewerkers Excel leren gebruiken op een niveau dat direct aansluit hun dagelijkse werkzaamheden. Een Exceltraining moet dus niet allerlei ballast bevatten waaraan in de praktijk van alledag geen behoefte bestaat. De ideale training moet de medewerker wel net dat beetje extra geven, waardoor hij op nieuwe ideeëen komt en Excel nog effectiever en efficiënter gaat gebruiken.

De training wordt altijd op locatie gegeven of digitaal via e-Learning. Bij een training op locatie kom ik naar u toe en wordt de apparatuur en de Excelversie gebruikt waar uw medewerkers normalerwijs ook mee werken. Bij een training via e-Learning maak ik een op uw behoefte afgestemd trainingsprogramma. Leg dat vervolgens digitaal vast, zodat uw medewerkers het daarna via internet kunnen volgen op de plaats en tijd die hen het beste schikt.